Her kan du høre podkasten i spotify

Hør flere podkaster her:

Veien til bedre arbeidsmiljø med Pål Molander

Et godt arbeidsmiljø er viktig for alle i jobb, men hva er egentlig faktorene som påvirker det? Og hvordan kan selskapene jobbe for å gjøre dette best mulig? Vi har snakket med direktøren for STAMI, Pål Molander, om dette og mye mer.

Nytt fokus på arbeidsmiljø

Hvordan kan vi forhindre at folk blir syke eller må ut av arbeidslivet? Svaret ligger i å jobbe systematisk og forebyggende med arbeidsmiljøet. I denne podkastepisoden snakker vi med Jane Tangen og Roar Høydal fra Ptil om hvordan vi kan få det til, i forbindelse med den nye avtalen om Inkluderende Arbeidsliv (IA).IKT-sikkerhet i petroleumssektoren

Nye teknologiske løsninger, deling av data og sammenkobling av systemer gir oljebransjen positive gevinster – men bidrar også til økt sårbarhet. Hvordan kan vi da sørge for at IKT-sikkerheten er god nok til å møte utfordringene?Sikkerhetspraten med Kristin Kragseth, CEO i Vår Energi

Kristin Kragseth forteller hva hun har lært av koronapandemien og status for bransjens sikkerhetsarbeid i 2021. I tillegg diskuterer vi blant annet Goliat, digitalisering, levetidsforlengelse og hennes nye jobb som sjef for Petoro.Hvordan påvirker korona oljearbeiderne?

Leder i fagforbundet SAFE, Hilde-Marit Rysst, forklarer hvilke utfordringer deres medlemmer har møtt under koronapandemien. I tillegg diskuterer vi bekymringer rundt antall alvorlige hendelser i 2020 og forventninger til Ptils Hovedtema for 2021. 

Den digitale oljearbeider

Petroleumsnæringen digitaliserer i et stadig økende tempo. Dette innebærer betydelig endrede arbeidsoppgaver, prosesser og samarbeidsformer. Hvordan vil den nye hverdagen se ut for «den digitale oljearbeider»? Svaret får du i vår nye podkastepisode.

Droner i nord

Bruken av droner i petroleumsvirksomheten øker, også i nordområdene. Hvilken ny risiko kan oppstå når droner flyttes fra havbunn til himmels under barske forhold?