Gå til hovedinnhold

Beredskapsdagene i olje og gass 2014

Erfaringer fra In Amenas og konkrete løsninger etter Macondo-ulykken er blant temaene som diskuteres når oljebransjen møtes til Beredskapsdagene i olje og gass i Stavanger 23. og 24. oktober.


Tid: 23. - 24. oktober 2014

Sted: Clarion Hotel Energy, Stavanger

Program

Praktisk informasjon

Påmelding

 

Beredskapsdagene setter dagsaktuelle problemstillinger på agendaen, presenterer faglige nyheter og informerer om nylige hendelser og andre erfaringer.

Årets hovedtaler er Jannicke Hilland, direktør for konsern helse, miljø og sikkerhet i Statoil, som vil snakke om erfaringene Statoil har gjort under og etter In Amenas-hendelsen i januar 2013.

Konferansen vil også sette fokus på nye måter å tenke på fra de nyeste oljeselskapene i Norge. Erfaringer med både leteboringer og feltdrift, og nye samarbeidsformer mellom operatørselskap, tjenesteleverandører og riggselskap vil bli diskutert.

Konkrete løsninger etter Macondo-ulykken, med blant annet et besøk til kapslingsenheten, står også på programmet.

Ptil om beredskapsutfordringer
Blant innlederne er også Finn Carlsen, fagdirektør i Petroleumstilsynet. Han vil snakke om utfordringer for utviklingen av beredskapen på sokkelen sett i lys av blant annet aktiviteter lenger mot nord, kostnadskutt og aldrende innretninger.

Se hele programmet

Meld deg på årets viktigste faglige møteplass innen beredskap.