Gå til hovedinnhold

Sikkerhetslunsj ONS 2016: Står sikkerheten ved et veiskille?

Petroleumstilsynet inviterer igjen til sikkerhetslunsj 31. august under ONS 2016. Årets hovedtaler er konsernsjef Eldar Sætre i Statoil. Han deltar også i debatt sammen med Ptil-direktør Anne Myhrvold og direktør for Nasjonalbiblioteket, Aslak Sira Myhre. Meld deg på i dag!Tid: Onsdag 31. august kl. 12.15

Sted: Clarion Hotel Energy

Pris: NOK 750,- eks. mva.

Program

Påmelding

Arrangementet er åpent for alle. 

Vennligst vær på plass innen klokken 12.10

 

Bransjen jobber i disse dager iherdig for å tilpasse seg og finne nye løsninger i en verden preget av effektivisering, nedbemanninger og sparekniv. Hvilken plass har sikkerheten i dette bildet? Står vi ved et veiskille som utfordrer ambisjonen om kontinuerlig forbedring og fortsatt risikoreduksjon?

Dette er de viktigste spørsmålene årets sikkerhetslunsj tar tak i. 

Sikkerhetslunsjen arrangeres i samarbeid mellom Ptil og ONS. Lunsjen er et sentralt møtested for bransjens viktigste beslutningstakere og bidragsytere. Målet er bringe helse, miljø og sikkerhet – med særlig vekt på storulykkerisiko - inn i et internasjonalt perspektiv.

HMS også til frokost
Onsdag 31. august blir en dag preget av sikkerhet på årets ONS. Petroleumsprogrammet PETROMAKS 2 i Norges forskningsråd serverer deg forskningsseminaret "HMS til frokost" fra 09.00 til 12.00.