Gå til hovedinnhold

Sikker lunsj

Petroleumstilsynet tar imot bransjens viktigste beslutningstakere og bidragsytere når vi inviterer til sikkerhetslunsj under ONS 2014. Med kostnadspress og innsparinger som bakteppe, blir den norske tradisjonen for samarbeid og myndighetsregulering et viktig tema på arrangementet.


Bilde av pengetre

Sted: Clarion Hotel Energy Stavanger (på messeområdet)

Tid: Onsdag 27. august kl. 12.30

Pris: NOK 750,- (eks. mva.)

Program

Kjøp billett

Sikkerhetslunsjen under ONS er et innarbeidet innslag på oljemessen i Stavanger. Her samles myndigheter, sentrale ledere i næringen og arbeidstakernes viktigste representanter for å diskutere sikkerhet i nasjonalt og internasjonalt perspektiv.

Kostnader og endring
The cost of change er tittel på sikkerhetslunsjen i 2014. Ptils direktør, Anne Myhrvold, vil ta for seg utfordringer knyttet til sikkerhetsarbeid i en tid med skiftende konjunkturer og kostnadseffektivisering.

Den norske reguleringsmodellen, dialogen og samhandlingen mellom aktørene i virksomheten er tema for årets hovedforedrag. Respecting a regulatory tradition er tittelen på foredraget, som holdes av Geir Sverre Braut. Han er utdannet lege og tidligere assisterende direktør i Statens helsetilsyn, i dag professor i helsefag ved Stavanger Universitetssjukehus og Høgskolen Stord/Haugesund.

Lunsjen arrangeres i samarbeid mellom Ptil og ONS, og går av stabelen onsdag 27. august klokka 12.30 på det nye Clarion Hotel Energy på ONS-området. 

Arrangementet er åpent for alle. Se program og lenke for påmelding.