Gå til hovedinnhold

Q&A - the movie: Myndig film

Slik har du ikke sett dem før. I filmen Q&A - the movie, som er laget i forbindelse med ONS 2010, møter du Ptils direktør Magne Ognedal, oljedirektør Bente Nyland (OD) og olje- og energiminister Terje Riis-Johansen litt tettere på, i refleksjoner rundt Norge som olje- og gassnasjon – i tykt og tynt.


For første gang har myndighetene tatt filmspråket i bruk under ONS. Målet er å gi publikum anledning til å se nærmere på helheten i norsk olje- og gassforvaltning.

Hvilke tanker gjør han seg egentlig, bonden som styrer på den politiske arenaen, geologen som leder OD og ingeniøren som fikk resten av livet preget av en stormfull marsdag i 1980? På hver sin måte, med hver sine ansvarsområder, tildelingsbrev, politiske forventninger, forpliktelser og kontrakter med samfunnet sitter de på toppen av etater som betyr mer enn du vet for nasjonens nåtid og framtid.

Vises på myndighetsstanden
Sett av fem minutter til å se og reflektere sammen med de tre, i en film som også lar deg reise tilbake til 70-tallet og møte noen av dem som bygger landet i dag.

Filmen, som er regissert av Jakob Rørvik og produsert av Geir Netland for Phantomfilm, vises hvert 20. minutt på myndighetsstanden – nummer 606 i Hall F. (Lenke til kart over utstillingsområdet). Billetter deles ut på standen. Hjertelig velkommen!

Inger Anda, Direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt;
E-post: inger.anda@ptil.no | 970 54 064