Gå til hovedinnhold

Petroleumstilsynet relanserer nettsidene

Ny design, ny struktur og masse nytt innhold: www.ptil.no fremstår i helt ny drakt.


Det har vært en sentral målsetning å synliggjøre våre prioriteringer på det nye nettstedet. Derfor domineres forsiden av et roterende bildefelt som viser våre hovedprioriteringer for 2008, med lenke til utfyllende informasjon.

HMS-regelverket som Petroleumstilsynet forvalter inngår nå som en integrert del av vårt nettsted, og er søkbart på lik linje med artikler.

Det aller meste av informasjonen på www.ptil.no foreligger både på norsk og engelsk. I tillegg er det lett tilgjengelig informasjon om hvem vi er og hva vi gjør på samisk, russisk og polsk.

For å øke brukervennligheten er det synlige lenker til felt for fritekstsøk, nettstedskart og snarveier til informasjon om sentrale fag/tema.

Fem hovedområder
Petroleumstilsynets nye nettsted er bygget opp rundt fem hovedtema:

Vi ønsker fortsatt å tilby våre brukere et aktuelt og dynamisk nettsted. De fleste tema- og fagsidene inneholder derfor en nyhetsbrikke i høyre spalte slik at besøkende lett kan finne relevante nyheter til de respektive stoffområdene.

Abonner på nyheter
Du kan fortsatt abonnere på norske og/eller engelske nyheter i kategoriene Nyheter/resultater av våre tilsynsaktiviteter og "Regelverk", se www.ptil.no/abonner. Abonnenter på det gamle nettstedet er overført og vil motta nyhetseposter fra Ptil som før.

Spørsmål, innspill og kommentarer til vårt nye nettsted er velkomne, og kan sendes til e-postadresse nettredaksjon@ptil.no.  

Det nye nettstedet er utviklet i samarbeid med konsulentselskapet Bouvet ASA. Nettstedet bruker publiseringsverktøyet CorePublish, som leveres av CoreTrek.

,
E-post: |