Gå til hovedinnhold

Felles myndighetsstand under ONS: Petroleumstilsynet bak riksløven

Det har vært en tradisjon i mange år; under ONS skifter Petroleumstilsynet ham. Det røde og grønne bumerket settes til side og vi stiller oss bak selveste riksløven sammen med andre myndigheter innen olje- og gassforvaltningen.


ONS arrangeres annethvert år i Stavanger, i år fra 28 - 31. august.
Les mer på ONS' nettsted

 

På standen i Hall F, boks 606 kan du få svar på overordnede spørsmål rundt sikkerhet og ressursforvaltning fra representanter fra

  • Petroleumstilsynet
  • Arbeidsdepartementet
  • Olje- og energidepartementet
  • Oljedirektoratet

Standen vil til enhver tid være bemannet med representanter fra alle de fire etatene – og de vil mer enn gjerne ha kontakt med publikum!

 

 

 

 

 

Street art-kunstner Martin Whatson inspiserer arbeidet med standen

Street art
Den visuelle utformingen vil gjøre boks 606 lett gjenkjennelig i Hall F. Blikkfanget på årets stand er nemlig et 4 x 8 meter stort veggmaleri signert street art-kunstneren Martin Whatson.

Kunstverket gjenspeiler kjerneord for de fire myndighetsetatene gjennom kunstnerens blikk. Kjerneordene er innovative, human, transparent, safe og predictable.

Quiz med premie
I år blir de besøkende også utfordret til å delta i en uhøytidelig quiz hvor de må svare på spørsmål knyttet til de fire samarbeidende etatene. Som premie trekkes hver dag en print av kunstverket.

Hovedpremien, en iPhone, trekkes fredag ettermiddag. Vinnerne annonseres daglig på vårt nettsted.

Myndighetsstanden er også stedet for å skaffe seg sentrale, skriftlige publikasjoner - som magasinet Sikkerhet – status og signaler fra Ptil. Tradisjonen tro blir også ODs sokkelkart delt ut på standen. I år lanserer også OED og OD faktaheftet som app under ONS.

Myndighetsstanden 2012 er kreert av Ptils grafiske formgiver, Janne-Beth Carlsen N’Jai, sammen med Ptil og ODs felles prosjektlag for ONS.

Hjertelig velkommen!