Gå til hovedinnhold

Felles myndighetsstand under ONS: Petroleumstilsynet bak riksløven

Det har vært en tradisjon i mange år; under ONS skifter Petroleumstilsynet ham. Det røde og grønne bumerket settes til side og vi stiller oss bak selveste riksløven sammen med andre myndigheter innen olje- og gassforvaltningen.


Logo for myndighetenes ONS-stand

-----------------

OM ONS:

 

Logo - ONS 2010

ONS arrangeres annethvert år i Stavanger, i år fra 24 - 27. august. Les mer på ONS' nettsted

Fra myndighetsstanden under ONS2010

På standen i Hall F, boks 606 (lenke til kart over utstillingsområdet), kan du møte representanter fra Arbeidsdepartementet (AD), Olje- og energidepartementet (OED), Oljedirektoratet (OD) og Petroleumstilsynet (Ptil) og få svar på overordnete spørsmål rundt sikkerhet og ressursforvaltning.

Standen vil til enhver tid være bemannet med representanter fra alle de fire etatene – og de vil mer enn gjerne ha kontakt med publikum!

Knaggen for årets myndighetsstand er da også Q&Authorities – eller fritt oversatt; spørsmål og svar om myndighet. Det legges med andre ord vekt på muntlig informasjon og dialog med besøkende.

Myndighetsstanden er også stedet for å skaffe seg sentrale, skriftlige publikasjoner - som magasinet Sikkerhet – status og signaler fra Ptil og Faktaheftet fra OED/OD. Tradisjonen tro blir også ODs sokkelkart delt ut i 10 000 eksemplarer på standen.

Den visuelle utformingen vil gjøre boks 606 lett gjenkjennelig i Hall F. Årets stand er preget av frekk lek med former og farger, og setter begrepet minimalisme i skammekroken.

Et bærende element for utstillingen er også den spesiallagede filmen, Q&A - the movie, som vises i den lille kinosalen bakerst på standen hvert 20. minutt (se egen sak). Filmen inneholder blant annet nære intervjuer med Ptils direktør Magne Ognedal, oljedirektør Bente Nyland (OD) samt olje- og energiminister Terje Riis-Johansen. Billetter til filmen deles ut på standen.

Myndighetsstanden 2010 er kreert av Ptils grafiske formgiver, Janne-Beth Carlsen N’Jai, sammen med Ptil og ODs felles prosjektlag for ONS.

Hjertelig velkommen!

,
E-post: |