Gå til hovedinnhold

Britt-Synnøve krydrer HMS-lunsjen

Britt-Synnøve Johansen blir musikalsk smaksforsterker til HMS-lunsjen torsdag 28.august. Legg til rette for et sosialt og stemningsfullt avbrekk under ONS – også for å kunne nyte kraften, stemmen og uttrykket til en av Norges høyest verdsatte sangere.


 

Britt-Synnøve JohansenEnda er det plass til flere på HMS-lunsjen, som igjen arrangeres av Petroleumstilsynet og ONS.  Nå er det Britt-Synnøve som skal stryke deltakerne med toner og ord – utdrag fra et omfattende repertoar med spennvidde fra jazz til mer kraftfulle sanger.

I vår spilte den anerkjente artisten hovedrollen i Kulturbyprosjektet Byterminalen – en nyskrevet musikal med musikk av komponist Håkon Berge og tekst av Gunnar Roaldkvam.
 
Blant prosjektene Britt-Synnøve har vært engasjert i, er tolkninger av Edith Piaf, Vreeswijk-forestillingen Ballader och Grimascher, musikalen Les Misérables i Moster Amfi og Carmen på Rogaland Teater.

HMS-lunsjen byr på verdifullt faglig HMS-innhold, og avsluttes med utdeling av Petroleumstilsynets HMS-pris. Det er en utmerkelse som går til en person eller organisasjon som har gitt et sterkt og synlig bidrag til sikkerhetsarbeidet i norsk petroleumsvirksomhet.

Ikke nøl. Benytt påmeldingslenke i høyre marg.