Gå til hovedinnhold

Authorising access - myndighetsstand i særklasse under ONS

Myndighetene i norsk olje- og gassvirksomhet viser i år en spektakulær utstilling under ONS. Standen er designet av den verdensberømte arkitekten Ammar Eloueini. Med utgangspunkt i slagordet Authorising access presenterer arkitekten sine arbeider i Skandinavia for første gang - med en komposisjon av det norske havlandskapet i gjennomsiktig og lyssatt plastmateriale.


Authorising access fokuserer på myndighetenes rolle som adgangsgiver, døråpner og tilsynsorgan på sokkelen.

Standen er et samarbeid mellom Arbeids- og inkluderingsdepartementet, Petroleumstilsynet, Olje- og energidepartementet, Oljedirektoratet og Norges forskningsråd, med riksløven som overordnet symbol.

Det er Fasett reklamebyrå i Stavanger som har hatt ansvar for utformingen av myndighetsstanden, og som har inngått samarbeid med Eloueini.

Utstillingen står i hall F, stand 615.

Ammar Eloueini

  • Verdensberømt arkitekt, født i Libanon, har i dag kontorer i Paris og Chicago
  • Eloueini står bak en rekke kritikerroste installasjoner over hele verden
  • Han har samarbeidet tett med den japanske motedesigneren Issey Miyake - og en rekke kunstnere, skuespillere, dansere og performere
  • Eloueini er en ettertraktet foredragsholder og har undervist ved universiteter i Chicago, Louisiana og San Fransisco samt for kunst- og arkitektstudenter over hele verden
  • Designen av myndighetsstanden under ONS 2006 er Eloueinis første prosjekt i Skandinavia
  • For mer informasjon og bilder av Eloueinis arbeider, se www.digit-all.net