Gå til hovedinnhold

Ansattegoder i Petroleumstilsynet

Våre ansatte har fleksibel arbeidstid, kan trene i arbeidstiden og nyter godt av gode forsikrings- og pensjonsordninger gjennom Statens pensjonskasse.


bilde fra fellestrening

Arbeidstid og fleksibilitet
Vi har sommer- og vintertid. I vintertiden fra 15. september til og med 14. mai er arbeidstiden fra klokken 08.00 til 15.45.

I sommertiden- fra 15. mai til 14. september - er arbeidstiden fra klokken 08.00 til 15.00.

Vi har fleksibel arbeidstid. Det innebærer at medarbeiderne er til stede i kjernetida fra klokken 09.00 til 14.30. Innen den ytre arbeidstide, som er fra klokken 06.00 til 09.00 og fra klokken 14.30 til 21.00, kan den enkelte fritt variere sin arbeidstid.

Opparbeidet fleksitid kan tas ut som kortere arbeidstid den enkelte dag, eller som inntil 24 dager ekstra fritid (fleksidager) per år.

Bevisst seniorpolitikk
Vi er avhengige av den kompetansen som seniorene har. Det er vårt mål å legge forholdene til rette på en slik måte at de som ønsker det, kan bli værende i jobben lengst mulig. Vi har ulike insentiver, som for eksempel:

  • Ekstra fridager, og lønnstillegg etter fylte 62 år.
  • Kompetanseutvikling.
  • Det blir utvist særlig fleksibilitet ved tildeling av permisjon for medarbeidere som har lang tjenestetid og har fylt 50 år.

Personlig økonomisk rådgiving
Medarbeidere over 57 år får tilbud om bistand fra ekstern konsulent for økonomisk rådgiving. Tilbudet gjelder også ektefelle/partner.

Bedriftshytter
Vi disponerer to bedriftshytter sammen med Oljedirektoratet, til glede for ansatte og familiene deres: Hytte ved sjøen på Sørskår i Ryfylke, og stor leilighet i Sirdal.

Bedriftslege
Vi har bedriftshelsetjeneste med lege og fysioterapeut på huset. Vi har også et samarbeid med massør, som etter behov tilbyr nakke- og skuldermassasje. 

Treningsfasiliteter
På huset kan du styrke deg i et eget trimrom. Vi har også nye og fine garderober. 

Trim i arbeidstida
Alle ansatte står fritt til å bruke én time av arbeidstiden i uken på trim – for eksempel en tur i nærområdet eller body pump og body balance på huset. Vi har også bedriftsidrettslag med en rekke ulike aktiviteter.

Lokalisering
Vi holder til i trivelige og nylig renoverte lokaler i fine omgivelser på Ullandhaug i Stavanger kommune - i nærheten av Universitetet i Stavanger og IRIS (Norce)