Gå til hovedinnhold
Har du Internet explorer 7 må du oppgradere nettleseren din. Hvis du bruker IE 8,9,10 pass på at Compability View er slått av. (knapp til venstre for refresh ikon).

Sikker lunsj

Petroleumstilsynet inviterer igjen til sikkerhetslunsj 31. august under ONS 2016.

Nyheter

Langvarig innsats for bedre barrierer

Petroleumsnæringens arbeid med barrierer og barrierestyring har vært et spesielt satsingsområde for Ptil i en årrekke. Fortsatt behov for forbedring gjør dette til én av våre hovedprioriteringer også i 2016.

Les mer

Tilsyn med styring av arbeidsmiljø på Skarv

Ptil førte i perioden 12.-15.04.2016 tilsyn med BP Norge as (BP) sin styring av arbeidsmiljø på Skarv FPSO.

Les mer

Tilsyn med kontrollromfunksjoner på Valhall PH

Ptil førte 19.-20.4.2016 tilsyn med BP og kontrollfunksjoner på Valhall PH.

Les mer

Tilsyn med Statoil – Gina Krog

Ptil førte i perioden 15.4. – 12.5.2016 tilsyn med Statoil sitt arbeid med å sikre etterlevelse av regelverkets krav til barrierestyring i utbyggingsprosjektet for Gina Krog.

Les mer
Sikkerhetslunsj ONS 2016: Står sikkerheten ved et veiskille?

Petroleumstilsynet inviterer igjen til sikkerhetslunsj 31. august under ONS 2016. Årets hovedtaler er konsernsjef Eldar Sætre i Statoil. Han deltar også i debatt sammen med Ptil-direktør Anne Myhrvold og direktør for Nasjonalbiblioteket, Aslak Sira Myhre. Meld deg på i dag!

Aktivitetsnivået på norsk sokkel

«Det er fortsatt store muligheter på norsk sokkel, men det trengs aktører som tar langsiktige beslutninger samtidig som de opprettholder et høyt sikkerhetsnivå» sier Ingrid Sølvberg, direktør for utbygging og drift i Oljedirektoratet.

Sikkerhetsforums årskonferanse 2016

Er det rom for forbedring i en presset virksomhet? "Vi må ikke glemme menneskene bak statistikken", sa Ptil-direktør Anne Myhrvold under Sikkerhetsforums årskonferanse i Stavanger 15. juni.

Video
Listen er ikke komplett. Kravene til rapportering er beskrevet i regelverk for petroleumsvirksomhet til havs og på land.
Rapportering